tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λόγοι για να επισκεφθείτε την Σαντορίνη

Όσοι είχαν την τύχη να επισκεφθούν ήδη την Σαντορίνη θα γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για έναν σαγηνευτικό προορισμό που εύκολα κάποιος θα επέλεγε να ξανά  επισκεφτεί παραπάνω από μια φορά.

Αποτελεί ένα μέρος που διαθέτει φυσική ομορφιά λόγω της τοποθεσίας του αλλά και από την αρχιτεκτονική του και τα υψηλής αισθητικής κτίσματα του. Κυριαρχεί ένας συνδυασμός από λευκά σπιτάκια με έγχρωμα παράθυρα και καγκελόπορτες  καθώς και σπίτια και ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής. Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά που διαθέτουν πολλές επιλογές για να περάσετε τις διακοπές σας. Αν και θεωρείται ένας προορισμός που χρειάζεται μεγάλο budget για να το για να τον επιλέξετε, προσφέρει και επιλογές που απαιτούν μικρό κόστος.

Σίγουρα αν αποφασίσετε  να την επισκεφθείτε υπάρχουν μερικά πράγματα που αν επιλέξετε να κάνετε δεν θα το μετανιώσετε.

Μια αξέχαστη εμπειρία είναι να νοικιάσετε μια βάρκα ή σκάφος και να κάνετε τον γύρο του νησιού. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε ιδιωτική κρουαζιέρα αν επιθυμείτε να είστε μόνο με την παρέα που έχετε επιλέξει να κάνετε διακοπές ή μαζί με άλλους τουρίστες για μια πιο οικονομική λύση. Όποια και από τις δύο περιπτώσεις και αν διαλέξετε η εμπειρία δεν παύει να είναι μοναδική και πρέπει σίγουρα να την ζήσετε. Μπορείτε να κάνετε μια ερευνά πριν επισκεφθείτε το νησί για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, rent a boat Santorini ή κρουαζιέρες Σαντορίνη. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι θα βρείτε θέση και με χαμηλότερη τιμή, διότι τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω αυξημένης ζήτησης πολλές φορές υπάρχει πληρότητα των διαθέσιμων θέσεων.

Μια ακόμα εμπειρία που πρέπει να απολαύσετε είναι το να παρακολουθήσετε το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Άνθρωποί από όλο το κόσμο ταξιδεύουν μέχρι την Σαντορίνη για να παρακολουθήσουν το φημισμένο και όχι άδικα ηλιοβασίλεμα της. Είτε επιλέξετε να το δείτε από κάποιο μαγαζί που βρίσκεται στο σωστό σημείο είτε στα στενάκια του Νησιού που έχουν θέα η εμπειρία θα είναι ίδια και μόνο που θα βρίσκεστε εκεί και θα το παρακολουθείτε.

Ακόμα ένας λόγος να επιλέξετε για τις διακοπές σας την Σαντορίνη είναι οι παράλιες της. Οι παράλιες του νησιού δεν έχουν καμία σχέση με άλλες κλασσικές παράλιες άλλων νησιών. Θα γνωρίσετε την κόκκινη και την λευκή παραλία με τα επιβλητικά μαύρα ή τα εντυπωσιακά άσπρα βράχια ,θα κάνετε ηλιοθεραπεία στην κόκκινη άμμο που έχει δημιουργηθεί από την ύπαρξη του ηφαιστείου και θα κολυμπήσετε στα μπλε  κρυστάλλινα νερά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69