tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημιουργία ομάδων γονέων προτείνει η Πρόσβαση

Από το Κέντρο Πρόληψης "Πρόσβαση" ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Κατανοώντας την ανάγκη στήριξης του απαιτητικού και περίπλοκου γονικού ρόλου, το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ προτείνει τη δημιουργία ομάδων γονέων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γονείς να εκφράσουν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και τις εμπειρίες τους με άλλους γονείς, να δώσουν αλλά και να λάβουν στήριξη και βοήθεια.

Μέσα από μία ομαδική διαδικασία και μέσα από δραστηριότητες, ασκήσεις, παιχνίδια, στα οποία οι γονείς συμμετέχουν ενεργά, θα ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν την επικοινωνία στην οικογένεια, τις ανάγκες των παιδιών αλλά και των γονέων, τη συναισθηματική έκφραση, την αυτοεκτίμηση, την επίλυση συγκρούσεων, την πρόληψη της εξάρτησης από ουσίες, αλλά και νέες μορφές εξαρτήσεων, όπως το διαδίκτυο, καθώς και με άλλα ζητήματα που απασχολούν τους γονείς. Υπάρχει η δυνατότητα την ομάδα να απασχολήσουν εξειδικευμένα θέματα για κάθε ηλικία και θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται σε επιθυμίες ή ανάγκες που εκφράζονται από γονείς.

Για την ολοκλήρωση της ομάδας προτείνονται 6-8 διαδικτυακές συναντήσεις (πρωινές ή απογευματινές ώρες), διάρκειας 1:30 ώρας περίπου.

Οι ημερομηνίες και ώρες των συναντήσεων θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους γονείς. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από 8:00π.μ. – 14:00μ.μ.: 2331073125".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69