tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι δικηγόροι τίμησαν τον προστάτη τους

Την μνήμη του προστάτη των νομικών Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου τίμησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, κατά την ημέρα της εορτής του την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. Για το σκοπό αυτό τελέστηκε Θεία λειτουργία και μνημόσυνο των αποβιωσάντων νομικών, στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας, τηρουμένων όλων των περιοριστικών μέτρων.

Στη θεία λειτουργία και στο μνημόσυνο των αποβιωσάντων Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών υπαλλήλων, Δικαστικών Επιμελητών και Υποθηκοφυλάκων παρέστησαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού και Δικηγόροι κ.κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας και πρώην Πρόεδρος του ΔΣΒ κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, εκπρόσωπος του Διοικητή της Μεραρχίας, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, ο Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, η Πρόεδρος του ΛΕΑΔΙΒ, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί Υπάλληλοι και Δικαστικοί Επιμελητές.

Η εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων Δικηγόρων του Συλλόγου μας, που γινόταν κάθε χρόνο μετά τη Θεία λειτουργία και που δυστυχώς και φέτος, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, δεν πραγματοποιήθηκε, θα γίνει σύντομα και σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί από το Δ.Σ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69