tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διοριστήρια κατηχητών και κυκλαρχών για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Eσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, όπου συμμετείχαν όλοι οι κατηχητές και οι κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

O Μητροπολίτης στο τέλος του Εσπερινού με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κατηχητικής χρονιάς 2021-2022 και της πρώτης συνάξεως των κατηχητών και των κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας, διάβασε σχετική ευχή και απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές για το πνευματικό έργο που ξεκινάει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς στις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ασφαλή λειτουργία των ενοριακών κατηχητικών συνάξεων και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος των κατηχητικών συνάξεων Αρχιμ. Παύλος Σταματάς και ο υπεύθυνος των εσπερινών κηρυγμάτων και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής παρουσίασαν το υλικό που πρόκειται να διδαχθεί τη φετινή κατηχητική χρονιά.

Έπειτα, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων απένειμε τιμητικές πλακέτες στις κατηχήτριες κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, κ. Σωτηρία Δημητροσοπούλου, κ. Μαρία Χαλδαιοπούλου και κ. Ολυμπία Παπαεμμανουήλ, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμμετοχή τους τον δύσκολο καιρό της πανδημίας στις διαδικτυακές εκπομπές του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Στο τέλος, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων επέδωσε στους κατηχητές και τους υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής τα διοριστήρια για τη νέα κατηχητική χρονιά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69