tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκλογές στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας ανακοίνωσε ότι το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:30 π.μ. έως 12:30μ.μ.

Η διοίκηση του Συνδέσμου αποφάσισε να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτονόητο είναι, ότι θα ληφθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προφύλαξη από τον κορονοϊό COVID-19.

"Επειδή το Γραφείο, λόγω της πανδημίας, έμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάρα πολλά μέλη μας δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν την συνδρομή τους.

Παράκληση θερμή να επισκεφτούν το Γραφείο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να τακτοποιηθούν ταμειακά. Την ημέρα των εκλογών θα είναι δύσκολο και θα δημιουργηθεί συνοστισμός για την οικονομική τακτοποίηση.

Όσα μέλη μας δεν υπέβαλαν αίτηση για επιστροφή των αναδρομικών της επικουρικής σύνταξης και επιθυμούν να υποβάλουν, στο Γραφείο υπάρχει σχετική αίτηση.

Πρέπει με τη λήψη των απαραίτητων προφυλακτικών μέτρων να υπάρχει συμμετοχή στις εκλογές, διότι η δύναμη του Συνδέσμου εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων, καθότι οι επιχορηγήσεις της Π.Ο.Π.Σ. γίνονται ανάλογα με τον αριθμό αυτό.

Επειδή το σημερινό Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει αρκετά χρόνια, αλλά και μεγαλώσαμε, παρακαλούνται οι νεώτεροι να έρθουν έως τις 17-9-2021 να υποβάλουν αίτηση και να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69