tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους

Η τρίτη και τελευταία αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021, χάρη στην πολύτιμη προσφορά ιδιωτών, εταιριών, επιχειρηματιών, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, μετά την πρωτοβουλία στήριξης του Δήμου Βέροιας και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, με την υποστήριξη του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες ώρες εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών.

Είδη ατομικής υγιεινής, εμφιαλωμένα νερά, καθαριστικά, τρόφιμα και ιματισμός αποστάλθηκαν από τα σημεία συλλογής (Κοινωνική Υπηρεσία και Κεντρικό ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας) με προορισμό τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.

Από τις 9 έως τις 20 Αυγούστου 2021 δημότες της Βέροιας προσέφεραν ανιδιοτελώς βασικά είδη υγιεινής και διατροφής, ρούχα, καθαριστικά, συσκευασμένα υγρά και φάρμακα. Η αποστολή των φορτίων έγινε στις 12, 20 και 24 Αυγούστου 2021.

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους απλούς πολίτες, τους επιχειρηματίες, τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων, στηρίζοντας τη δράση με συλλογή υλικών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές διασώστες, όπως επίσης τους δημοτικούς υπάλληλους για τη συμβολή τους στο έργο της μεταφοράς και την εταιρία ACS Courier για τη δωρεάν αποστολή του μεγάλου όγκου της ανθρωπιστικής βοήθειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69