tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έναρξη λειτουργίας νέων Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων, προχωρεί στη σύσταση νέων Τοπικών Διευθύνσεων με την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες Τοπικές.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας από την Τρίτη, 10η Αύγουστου 2021 στην Βέροια και την Αλεξάνδρεια.

Τοπικής Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α΄ Ημαθίας, με έδρα την Βέροια (οδός Εμμ. Παππά 22, ΤΚ. 59131, Βέροια). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e- ΕΦΚΑ εντός των ορίων των Δήμων Βέροιας και Νάουσας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2331078000, 2331023180) και με το αποκεντρωμένο τμήμα Νάουσας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής (2332052620).

Τοπική Διεύθυνση  e-ΕΦΚΑ Β΄ Ημαθίας, με έδρα την Αλεξάνδρεια (οδός Δημ.Βετσοπούλου ΑΡ.130 ΤΚ.59300, Αλεξάνδρεια). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e- ΕΦΚΑ εντός των ορίων του Δήμου Αλεξάνδρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών: (2333024849, 2333027328).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69