tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΔΕΥΑΒ: Σύσταση για λελογισμένη χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Σύσταση για λελογισμένη χρήση του νερού της ημέρες του καύσωνα κάνει με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Βέροιας. Αναλυτικά:

"Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης –Αποχέτευσης ύδρευσης Βέροιας ανακοινώνεται ό,τι , λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών στα όρια καύσωνα και της ξηρασίας που επικρατούν αυτές τις μέρες και οι οποίες θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες, έχουν αυξηθεί υπερβολικά οι καταναλώσεις ύδατος και το υδροδοτικό σύστημα  βρίσκεται  στα όριά του, με σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσουν  τις απογευματινές και βραδυνές ώρες να εμφανίζονται προβλήματα υδροδότησης.

Η άσκοπη χρήση του νερού, όπως ο καθαρισμός των αυλών και το αυθαίρετο πότισμα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντείνουν ακόμη περισσότερο το ήδη υφιστάμενο πρόβλημα. Επομένως, η συνετή χρήση του από όλους  κρίνεται άκρως αναγκαία -τουλάχιστον μέχρι το πέρας του καλοκαιριού- διότι μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε επαρκή ποσότητα νερού για το σύνολο των νοικοκυριών όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, όπως η αρχή της ισότητας επιτάσσει.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες να περιορίσουν στο ελάχιστο την σπατάλη του νερού.

Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμηση του. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό.

Συνεπώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν (καύσωνας, ήπιος χειμώνας και ανομβρία) η ΔΕΥΑΒ  συνιστά στους καταναλωτές να κάνουν λελογισμένη χρήση νερού χρησιμοποιώντας αυτό μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες τους. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το νερό που παρέχει η ΔΕΥΑΒ είναι για ύδρευση και όχι για άρδευση".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69