tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Erasmus+: Ανταλλαγή Νέων στη Βέροια

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, η ομάδα νέων της Κυριώτισσας Ουτοπία, “Kiriotissa’s YOut(H)opia”, δημιούργησε και θα πραγματοποιήσει το πρώτο Erasmus+ πρόγραμμά της, με τίτλο “No time to Waste!”, στη Βέροια.

Στη συγκεκριμένη Ανταλλαγή Νέων, θα συμμετέχουν 24 νέες και νέοι, ηλικίας 20-30 ετών, από Ελλάδα, Ιταλία, Ουκρανία και Ρουμανία. Το πρόγραμμα υλοποιείται στα πλαίσια του Erasmus+ και καλύπτει τη διαμονή, τη διατροφή και τα έξοδα ταξιδιού των συμμετεχόντων.

Σκοπός του προγράμματος είναι να ευαισθητοποιήσει τους νέους για τα περιβαλλοντικά θέματα του πλανήτη, να αναδείξει τη σημασία της προστασίας του, την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας, καθώς και την υιοθέτηση καλών πρακτικών. Η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση και η επαναχρησιμοποίηση υλικών είναι κεντρικά σημεία του προγράμματος και θα αναδειχθούν μέσω διαλέξεων, εργαστηρίων, παιχνιδιών, παρουσιάσεων και καλλιτεχνικών δρωμένων.

Την Κυριακή, 01/08, μετά τις 20.00, στην πλατεία του Αγίου Βλασίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα έργα τους και τις κατασκευές τους, θα συνομιλήσουν με όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα προγράμματα Erasmus+ και μέσω παιχνιδιών θα αλληλεπιδράσουν με νέες και νέους που επιθυμούν να αλλάξουν συνήθειες και να γίνουν πιο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο περιβάλλον και τον πλανήτη μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69