tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Κέντρο Πρόληψης και η Πρωτοβουλία για το Παιδί

Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, η κυρία Νίκη Καρατζιούλα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και ο κύριος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βεροίας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζοντας την πολύ καλή υπάρχουσα συνεργασία τους.

Οι δύο φορείς συμφώνησαν να συνεργαστούν, χρησιμοποιώντας προς τούτο όλα τα διαθέσιμα μέσα τους με σκοπό να πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες επίτευξης του κοινού τους στόχου, που είναι η φροντίδα και η προστασία παιδιών, εφήβων και νέων που βρίσκονται σε ανάγκη ή και σε κίνδυνο, καθώς και η μεγαλύτερη δυνατή συμβολή στην ευαισθητοποίηση και ενίσχυση της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων  και την προαγωγή της υγείας στην περιοχή του νομού Ημαθίας.

Οι δύο φορείς συμφώνησαν να αναπτύξουν σταθερούς διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε τομείς του έργου τους, κάνοντας χρήση των δικτύων που έχουν αναπτύξει και συμμετέχοντας αμοιβαία στις εκδηλώσεις και δράσεις τους. Συμφωνούν επίσης να αναπτύξουν διαδικασίες προαγωγής της επιστημονικής έρευνας και γνώσης, με σκοπό την εμβάθυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Οι δύο φορείς αποδίδουν μεγάλη σημασία στην ανάδειξη από την συνεργασία αυτήν, της λειτουργίας προωθημένων και εναλλακτικών δομών παιδικής προστασίας και της χρήσης νεωτερικών και πρωτοπόρων επιστημονικά μεθόδων και εργαλείων δουλειάς.

Επίσης, οι δύο φορείς αποδίδουν μεγάλη σημασία σε δράσεις πρόληψης, ιδίως σε τομείς και προβλήματα μεγάλης έντασης, όπως η χρήση ουσιών, η κακή χρήση του διαδικτύου κλπ. τις οποίες θα αναπτύξουν από κοινού και συστηματικά.

Τέλος, οι δύο φορείς θα αναλαμβάνουν ιδιαίτερες και κοινές δράσεις προώθησης του εθελοντισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69