tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας επισκέφθηκε τα Παιδιά της Άνοιξης

Την Παρασκευή 09/07/2021, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών- Βιοτεχνών & Εμπόρων Βέροιας, Λάζαρος Ασλανίδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στις δομές των Παιδιών της Άνοιξης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο κ. Ασλανίδης ενθουσιάστηκε τόσο με τις εγκαταστάσεις όσο και με το προσωπικό αλλά και τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούνται τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες. Το κτίριο φιλοξενεί εβδομήντα παιδιά τα οποία απασχολούνται σε πενήντα τέσσερις διαφορετικές αίθουσες με τις ανάλογες δραστηριότητες.

Στο τέλος υποσχέθηκε, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου της Δομής, πως οι αντιπρόσωποι την Ομοσπονδίας αλλά και το Διοικητικό της Συμβούλιο θα επισκεφθούν ξανά τις δομές, με σκοπό την ανάδειξη του έργου που προσφέρεται σε αυτά τα παιδιά.

"Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο των Κουρέων-Κομμωτών Βέροιας & Αλεξάνδρειας, τη Συντεχνία Κρεοπωλών, το σωματείο των Σχολών Οδηγών, των Μεταποιητών Μετάλλων αλλά και αυτό της Εστίασης για την οικονομική τους προσφορά έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την ανέγερση της καινούριας Δομής στη Βέροια" αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ασλανίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69