tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύγκληση της 8ης ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Το.Ψ.Υ. Ημαθίας «Δεσμός»

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Το.Ψ.Υ. ΗΜΑΘΙΑΣ «Δεσμός» προσκαλεί τους συνεταιριστές του, στην 8 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του.

Σύμφωνα με το Νόμο, τις ειδικές διατάξεις που ισχύουν για την αποφυγή της μετάδοσης της COVID -19 και την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, η συμμετοχή σας στην κορυφαία ετήσια εκδήλωση του Συνεταιρισμού θα ενισχύσει την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία του συνεταιρισμού.

Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 και ώρα 11.30 π.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μετά από επτά (7) ημέρες, την 27η Ιουνίου 2021 με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ώρα.

Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) είναι Ν.Π.Ι.Δ., κερδοσκοπικού χαρακτήρα με περιορισμένη ευθύνη των μελών τους που θεσπίστηκαν με το άρθρο 12 του Ν.2716/1999 του Υ.Υ.Κ.Α. για την «Ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ψυχικής υγείας». Αποτελούν μια ιδιαίτερη μορφή συνεταιρισμού αφού παράλληλα είναι παραγωγικές και εμπορικές μονάδες αλλά και μονάδες ψυχικής υγείας.

Βασικός στόχος τους είναι η κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση και επαγγελματική ένταξη των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους και στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69