Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Φιλοπτωχος Βέροιας: Βρέθηκε λύση στο θέμα φιλοξενίας ηλικιωμένης

Από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Ο πατέρας Νικόλαος είναι ο Διευθυντής του Τιάλειου Γηροκομείου Κοζάνης. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με πολλή θετική ενέργεια που εδώ και πολλά χρόνια διοχετεύει αυτή την ενέργεια και την αγάπη του στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας χωρίς καμιά διάκριση ανάμεσα σε πλούσιους ή φτωχούς. Γι’ αυτόν όπως μας είπε, όλοι είναι ίσοι και αξίζουν την ίδια προσοχή και φροντίδα.

Κι αυτό το απέδειξε όταν με ένα απλό τηλεφώνημα από την κοινωνική λειτουργό του προγράμματος « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, δέχθηκε να φιλοξενήσει στο γηροκομείο που διευθύνει την υπέργηρη και ταλαιπωρημένη γιαγιά Σωτηρία της πόλης μας.

Είναι γεγονός ότι για έξι ολόκληρα χρόνια κι άλλες υπηρεσίες προσπαθούσαν να βρεθεί για την υπερήλικη, ένας χώρος φιλοξενίας στο νομό μας, χωρίς αποτέλεσμα.

Η γιαγιά Σωτηρία, που όσο ζούσε στη Βέροια είχε μια αρνητική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους, γιατί αυτό εισέπραττε και η ίδια από εκείνους, αφέθηκε από την πρώτη στιγμή στα χέρια των νοσηλευτών του γηροκομείου, που την καλοδέχτηκαν με χαμόγελο και αγάπη.

Υποδεχθήκαμε τον πατέρα Νικόλαο για να του προσφέρουμε τα δώρα μας, που είναι μια μεγάλη ποσότητα από κομπόστες, προσφορά του κ. Στάθη Κελεσίδη προϊστάμενου της Δημοτικής Αστυνομίας, πάμπερς, προσφορά των εργαζόμενων του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», εξήντα κιλά ρύζι, μωρομάντιλα και είκοσι κιλά ρεβανί για τους πάνω από 80 γέροντες του γηροκομείου που ετοίμασε η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας και τρία κιλά ρεβανί για το προσωπικό του γηροκομείου, προσφορά από τον κ. Σοφοκλή Χοχλιούρο.

Ο πατέρας Νικόλαος αφού μας ευχαρίστησε, μας διαβεβαίωσε ότι η γιαγιά Σωτηρία θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της, ήρεμη και ευτυχισμένη".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69