tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας: Ενημέρωσε εργαζομένους του δήμου Νάουσας για περιστατικά γυναικείας κακοποίησης

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας ύστερα από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το ΚΑΠΑ Δήμου Νάουσας πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 12:30 διαδικτυακή συνάντηση - ενημέρωση  εργαζομένων των φορέων με τίτλο: «Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας και η συνδρομή του σε περιστατικά γυναικείας κακοποίησης μέσω ψυχολογικής, κοινωνικής και νομικής στήριξης».

Την ενημερωτική συνάντηση χαιρέτησαν η πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Νάουσας κα. Αραμπατζή Στέλλα και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας Φύλων Δήμου Βέροιας κα. Τζήμα Συρμούλα. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Βέροιας Τσαπαροπούλου Έφη, ψυχολόγος, Νατσιοπούλου Χαρούλα, κοινωνική λειτουργός,Λυμούση Σταυρούλα, νομική σύμβουλος,  ενημερώνοντας τους εργαζομένους  των δομών του ΚΑΠΑ Νάουσας για θέματα έμφυλης βίας,  διαχείρισης περιστατικών κακοποίησης και στατιστικά στοιχεία του φαινομένου της βίας  σε τοπικό επίπεδο. Ενδιαφέρουσες ήταν οι παρεμβάσεις, οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69