tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η κυκλοφοριακή αγωγή για την Οδική Ασφάλεια των Παιδιών στο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο youtube

Οι κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των παιδιών προβάλλονται στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου Βέροιας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzMw_dKHDI9RbdOfhTxiO4w.

Η υλοποίηση του οπτικού υλικού έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και αναμένεται να παρουσιαστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Βέροιας. Την ιδέα και τον συντονισμό για τη δημιουργία του είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «Ψηφιδωτό» -με αφορμή την 18η επέτειο του ατυχήματος των Τεμπών- σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Βέροιας, κ. Συρμούλα Τζήμα.

Μέσα από δύο αξιόλογα και γεμάτα μηνύματα video, ο Συγκοινωνιολόγος, Δημήτρης Κατσώχης και ο Ανθυπαστυνόμος, Γεώργιος Χονδραντώνης παρέχουν τις γνώσεις τους και στις συμβουλές τους για την καλή συμπεριφορά πεζών, επιβατών και οδηγών στους δρόμους των πόλεων με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των παιδιών στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Η διαπαιδαγώγηση των μαθητών στο σύστημα κυκλοφορίας, η σωστή συμπεριφορά και ο σεβασμός προς τους κανόνες συμβίωσης αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία για την πρόληψη και την ανάπτυξη της οδικής παιδείας στους μελλοντικούς μας οδηγούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69