Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:
Την Τρίτη 1 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Στενημάχου.
Την Τρίτη 1 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας, προεξάρχοντος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου.