tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Τό μαρτύριο τῶν ἁγίων τεσσαράκοντα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή της Τυρινής 17 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στο τέλος θα αναγνώσει τη συγχωρητική ευχή για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως και θα αναγνώσει τη συγχωρητική ευχή για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69