tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό, ο Μητροπολίτης:

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Το καράβι της μετανοίας». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, Αρχιμ. Βαρθολομαίος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στο τέλος θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο της αειμνήστου ευεργέτιδος του Ιερού Ναού μακαριστής Ευγενίας Μαλακούση.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου στο τέλος θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, Αρχιμ. Βαρθολομαίος.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη μουσική παράσταση «Ερχόμενος ο Κύριος» για την ενίσχυση του Συσσιτίου και των φιλανθρωπικών δομών.

Την Τρίτη 23 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση που συνδιοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη με το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας για την ενίσχυση του Συσσιτίου και των φιλανθρωπικών δομών.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69