Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Πρώτη δράση καθαρισμού στον Αλιάκμονα από τον Σύλλογο Νεολαίας Βέροιας

"Μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας συμμετείχαν σήμερα στον καθαρισμό ενός σημείου που είναι από τα πιο όμορφα μέρη με θέα το φράγμα του Αλιάκμονα.

Το μέρος αυτό είναι πολυσύχναστο σημείο όπου πολλοί πηγαίνουν είτε για χαλάρωση, είτε να απολαύσουν την θέα με τον καφέ τους. Δυστυχώς όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το μέρος ήταν γεμάτο σκουπίδια, κάτι που προφανώς χαλούσε την αισθητική του χώρου. Ένα πανέμορφο δώρο της φύσης έγινε σκουπιδότοπος. Έτσι, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όσα σκουπίδια μπορούσαμε! Γεμίσαμε συνολικά 10 μεγάλες μαύρες σακούλες. Ελπίζουμε το μέρος να διατηρηθεί καθαρό και να ευαισθητοποιηθούν όλοι όσοι πηγαίνουν εκεί προσέχοντάς το.

Αυτή η πράξη μας ήταν η πρώτη σαν Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερη ανταπόκριση και να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη από ποτέ με τις δράσεις μας! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα άτομα που ήταν εκεί και μας βοήθησαν στην δράση μας!", αναφέρει ο ιδρυτής του συλλόγου Γιώργος Συμεωνίδης.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69