Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Live – Αρχιερατικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου - Διαδικτυακή εκδήλωση «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων»

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. τον Αρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος από τον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Παραγωγή: Γραφείο Τύπου Ι.Μ.Β.Ν.Κ.  
Τεχνική Υποστήριξη: Δημήτρης Λαζαρίδης

Δείτε σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. την διαδικτυακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα : «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. 

Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69