tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοήθεια από τη ΔΕΥΑΒέροιας στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Με περίσσευμα αλληλεγγύης και αγάπης, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας ΔΕΥΑΒ συνέβαλε στα προβλήματα των δοκιμασμένων πολιτών της Θεσσαλίας από τον σεισμό.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, έναν καινούργιο προκατασκευασμένο οικίσκο με μπάνιο και κουζίνα, για να στεγαστεί μια σεισμόπληκτη οικογένεια για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να επισκευαστεί το σπίτι τους.

Παρόντες στην παράδοση του οικίσκου ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Οικονομίας Ελασσόνας Γιάννης Δραγατσίκης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Λάρισας Βασίλης Καραλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχογιαννίου Ανδρέας Παπακυπριανός και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΒ Θωμάς Αχτσής.

«Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, που στέλνει το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπο. Ο σύγχρονος οικίσκος που παραλαμβάνουμε πρόκειται να στεγάσει μια οικογένεια που έχασε το σπίτι της», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Ο Δήμαρχος Βέροιας και η ΔΕΥΑΒέροιας είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε», δήλωσε ο κ. Διαμαντής.

«Η προσφορά αυτή περιέχει την περηφάνια των εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ που κρατούν υγιή την επιχείρηση σε δύσκολες εποχές και την αγάπη του Βεροιώτικου λαού προς τους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας» δήλωσε ο κ. Αχτσής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69