tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε 8 πόλεις της χώρας οι πανελλήνιες εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογράφησης

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο της ριζικής αναδιάρθρωσης της διαδικασίας χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας με στόχο την ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και λιγότερο γραφειοκρατική διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων καθόρισε τα εξεταστικά κέντρα τα οποία θα φιλοξενήσουν τις πρώτες πανελλήνιες εξετάσεις Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογράφησης στις 16 Μαΐου 2021.

Πρόκειται για οκτώ (8) συνολικά εξεταστικά κέντρα τα οποία θα λειτουργήσουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Πάτρα, Τρίπολη και Ηράκλειο καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο κομμάτι της Επικράτειας.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των εξετάσεων σε κάθε μια από τις ανωτέρω πόλεις είναι η συμπλήρωση 25 κατ’ ελάχιστον αιτήσεων ανά εξεταστικό κέντρο. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μικρότερος του προβλεπόμενου, οι διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να διαγωνιστούν σε άλλο εξεταστικό κέντρο.

Τέλος, έπειτα από συνεννόηση του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας, Αθανασίου Μπαλέρμπα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης εξέτασης για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογράφησης η 7η Νοεμβρίου 2021.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69