tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη του Βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα στα γραφεία και τον Ξενώνα του «Έρασμου»

Τα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 φεβρουαρίου 2021 ο  βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, παρουσία της Προέδρου Γεωργίας Φωστηροπούλου, μελών του Δ.Σ. (Σ. Ζεϊμπέκη, Π. Παπαδοπούλου, Αικ. Μαυρίδου), καθώς και των εργαζομένων της δομής.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς, τόσο από την Πρόεδρο, όσο και από την επιστημονική ομάδα (Ψυχολόγους – Κοινωνική Λειτουργό) για τη συνολική πορεία του Συλλόγου, για τον τρόπο λειτουργίας του Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας (προϋποθέσεις ένταξης – συνθήκες διαβίωσης), για τις δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης (Βιωματικά Σεμινάρια – Σχολές Γονέων – Ομάδα ελεύθερης έκφρασης & συζήτησης με την 3η ηλικία), καθώς και για τις γενικότερες δυσκολίες που χαρακτηρίζουν την εποχή μας, λόγω και της υγειονομικής συγκυρίας της διασποράς του COVID19 και των επιβεβλημένων  περιοριστικών μέτρων.

Ο κ. Μπαρτζώκας υπογράμμισε την απόλυτη πίστη του στη σπουδαιότητα του κοινωνικού ρόλου του «Έρασμου», όπως και άλλων τοπικών δομών της Ημαθίας,  τις οποίες όπως είπε στηρίζει από την αρχή της θητείας του και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο, δια της θεσμικής του ιδιότητας, ως πρεσβευτής της Ημαθίας και των προβλημάτων της τόσο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και απέναντι στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Η κ. Φωστηροπούλου από την πλευρά της σημείωσε την ανάγκη επαρκούς στήριξης του «Έρασμου» από πλευράς Πολιτείας, αναφέροντας ότι τόσο η ένταξη της δομής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, δια του Δήμου Βέροιας, όσο και η παράταση χρηματοδότησης από αυτό, έδωσαν μια δυναμικότερη ώθηση στις δράσεις του Συλλόγου κατά της βίας, σε επίπεδο καταστολής αλλά και πρόληψης, ανοίγοντας έναν ελπιδοφόρο δρόμο «καρποφορίας» ακόμη μεγαλύτερου έργου, το οποίο πρέπει να ευοδωθεί έτι περισσότερο.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στα γραφεία, ο κ. Μπαρτζώκας επισκέφθηκε και τον Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας του «Έρασμου».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69