tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Ημαθία η υψηλότερη θερμοκρασία - Έως τους 23 βαθμούς ανέβηκε σήμερα ο υδράργυρος

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες επικράτησαν τις μεσημεριανές ώρες σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η μεγαλύτερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας με 23,2 βαθμούς Κελσίου. Ακολούθησαν Μεγαλόπολη-Ψαθί (22,1), Σίνδος (22), Μεγαλόπολη (21,7), Άργος (21,7) και Βέροια-Μακροχώρι (21,6 βαθμοί).

Την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει πολύ καλός καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός αναμένεται νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειοι και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69