tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με προσοχή λόγω πάγου η κίνηση στους δρόμους - Χωρίς υπηρεσία καθαριότητας σήμερα η Βέροια

Η χιονόπτωση σταμάτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας και το πρωί οι Ημαθιώτες ξύπνησαν και αντίκρυσαν έναν λαμπερό ήλιο. Η κακοκαιρία έφυγε από την περιοχή μας και κατέβηκαν προς την Αττική ωστόσο το τσουχτερό κρύο και το παγωμένο χιόνι έμειναν και θα είναι μαζί μας και τις επόμενες ημέρες.

Στην Ημαθία όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Σε πολλά σημεία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη αλλά στην πόλη και στον κάμπο, μπορεί να κινηθεί κανείς και χωρίς αυτές αρκεί να έχει καλά λάστιχα (πχ χιονολάστιχα). Επειδή όμως τα πάντα είναι παγωμένα, χρειάζεται πολύ προσοχή στην κίνηση στον δρόμο.

Εντός της Βέροιας, η κίνηση σιγά – σιγά ανεβαίνει και οι οδηγοί θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τους πεζούς που αναγκάζονται να κατέβουν από το γεμάτο χιόνι πεζοδρόμιο και να περπατήσουν στο οδόστρωμα. Όπως ενημερωθήκαμε, συνεργείο του δήμου με δέκα υπαλλήλους καθαρίζουν πεζοδρόμια για να γίνει πιο ασφαλής η κίνηση των πεζών και γίνεται και ρίψη αλατιού. Επίσης, καταστηματάρχες άρχισαν και καθαρίζουν έξω από τα καταστήματά τους ώστε να δημιουργηθεί ένας ασφαλής διάδρομος για τους πεζούς.

Τέλος, σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, λόγω του χιονιού ο δήμος Βέροιας δεν έβγαλε σήμερα τα απορριμματοφόρα. Γι αυτό οι πολίτες σήμερα δεν πρέπει να βγάλουν σκουπίδια έξω.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69