tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα υιοθεσίας ζώων "Περίτας" του δήμου Βέροιας στην ΕΡΤ3

Η καινοτόμα ιδέα για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας υιοθεσίας ζώων peritas.veria.gr του Δήμου Βέροιας κέρδισε το ενδιαφέρον τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν την είδηση με έντυπες και ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις αλλά και μέσω ραδιοφώνου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βέροιας.

Ανάμεσά τους και η δημοσιογραφική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής Ο3 που εκπέμπει μέσω της ΕΡΤ3 καθημερινά από τις 16:30-18:00 με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην έρευνα, στην υγεία, στην τεχνολογία και στην καινοτομία. Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στις 4 Φεβρουαρίου με επιμέλεια του δημοσιογράφου Λεωνίδα Λιάμη. Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε πρόσφατα την Βέροια πραγματοποιώντας ένα μίνι αφιέρωμα στον «Περίτα» με ηλεκτρονική ξενάγηση στην ιστοσελίδα peritas.veria.gr και με αναφορές στη σημασία της υιοθεσίας ζώων συντροφιάς αλλά και στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Βέροιας.

Υπενθυμίζεται πως η ιστοσελίδα peritas.veria.gr βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για όσους θέλουν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69