tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόστιμο 300 ευρώ σε όποιον παραμένει για take away μέσα ή έξω από μια επιχείρηση

Αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα έρχονται από σήμερα όσοι αποφασίζουν να παραμένουν για take away μέσα ή έξω από μια επιχείρηση, αλλά και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, από σήμερα απαγορεύεται η παραμονή των πελατών, που περιμένουν για take away μέσα ή έξω από την επιχείρηση. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης «για την ανάγκη αποφυγής συγχρωτισμού πέριξ χώρων εστίασης που παρέχουν υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away) και επιβολής αντίστοιχων κυρώσεων».

Πρόστιμο 300 ευρώ θα πληρώνουν όσοι καταναλωτές παραμένουν στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), ενώ το πρόστιμο στην περίπτωση της επιχείρησης φθάνει τις 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και καθοδόν εξυπηρέτησης (drive - through), επιτρέπονται μόνο στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών, χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών.

Έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία 

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, εφαρμόζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 (ιδιαίτερα του από 01-2-2021 ΦΕΚ’363) και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ενημερώνει τους πολίτες να μην παραμένουν σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο των επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα ΄΄take away΄΄(πρόστιμο 300 ευρώ), να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, τις συναθροίσεις σε πλατείες-πάρκα- αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Η Υπηρεσία θα πραγματοποιεί καθημερινούς ελέγχους για την εφαρμογή των ανωτέρω, όπως και οι υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία τις καθημερινές ημέρες από ώρα 08:00 έως 14:00 στα τηλέφωνα: 2331350610 & 2331350695 και στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69