tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας ενίσχυσε 45 οικογένειες

Από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Πέρασε άλλος ένας χρόνος, αυτή τη φορά ωστόσο ιδιαίτερος από όλες τις απόψεις. Ο πλανήτης μας βιώνει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση. Ακόμη, όμως, και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το Δ.Σ. της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Ναούσης, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα δεν έπαψε στιγμή να προσφέρει απλόχερα και έμπρακτα βοήθεια και αγάπη στο συνάνθρωπο. Όπου χρειάστηκε και υπήρξε ανάγκη ήμασταν πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία.

Βασικός πυλώνας του Σωματείου μας, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων των νέων της πόλης μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, με έμπρακτο τρόπο στηρίξαμε και στηρίζουμε τουλάχιστον πέντε (5) φοιτητές για ανώτερες και ανώτατες σπουδές.

Το σωματείο μας, κατά την περίοδο των Εορτών, υποστήριξε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περισσότερες από 45 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες με το ποσό των 5,000ευρώ. Καλύφθηκαν έτσι ανάγκες και δαπάνες συνανθρώπων μας, όπως θέρμανση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τρόφιμα. Στην προσπάθεια αυτή συνετέλεσαν οι χορηγοί και οι δωρητές μας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σε φούρνο της πόλης μας, ο οποίος προσφέρει καθημερινά φρέσκο ψωμί και αρτοσκευάσματα. Η αγάπη και η συνεισφορά όλων ωστόσο των δωρητών και των χορηγών μας είναι αυτή που στηρίζει και ωθεί το Σωματείο μας στην ολοένα και αυξανόμενη δράση του.

Από καρδιάς ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά με χαμόγελα, υγεία και αγάπη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69