tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Έρασμος ευχαριστεί

erasmos

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» ευχαριστεί θερμά όλους, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10-01-2015) στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας, για την προώθηση της ιδέας του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ με τον τίτλο «ΠΑΙΔΙ.ΖΩΗ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ».

"Ιδιαίτερες ευχαριστίες χρωστούμε:

Στον Πρόεδρο της ΚΕΠΑ κ. Γιώργο Σοφιανίδη και το Διευθυντή αυτής κ. Γιάννη Καμπούρη που βοήθησαν στη δωρεάν παραχώρηση του χώρου καθώς και τους εργαζόμενους της ΚΕΠΑ, που με ευγένεια και χαρακτηριστική προθυμία εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Σε όλους και όλες που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Στην μουσικό κ. Κατερίνα Σωτηρίου, που γεμάτη συναίσθημα διηύθυνε με σύγχρονο και δυναμικό τρόπο την παιδική χορωδία με παιδιά του 1ου Δημοτικού, του Γυμνασίου και Λυκείου Μελίκης καθώς και την χορωδία των ενηλίκων Μελίκης, συγχρόνως δε με άρτια μουσική εκτέλεση και μοναδική ερμηνεία τραγούδησε αφιλοκερδώς για τον «ΕΡΑΣΜΟ».

Στην κ. Ειρήνη Πασιοπούλου, που χωρίς ιδιοτέλεια, με τέχνη, ευαισθησία και σεβασμό στο παιδί, επιμελήθηκε την σκηνοθεσία της παράστασης, επιμελήθηκε και απήγγειλε τα κείμενα, που παρεμβάλλονταν στα τραγούδια και με καθαρή χροιά τραγούδησε για το παιδί.

Στους κ.κ. Νατάσσα Μοσχοπούλου, Χρήστο Γανόπουλο, Χρήστο Δημόπουλο και Γεώργιο Παπαρουσσόπουλο, που εργάστηκαν επί πολλές ώρες, χωρίς καμία απολύτως αμοιβή και προκάλεσαν-με τις νότες των μουσικών τους οργάνων τους- ψυχική ανάταση. .

Σε όλα τα παιδιά της χορωδίας και ιδιαίτερα σ' αυτά, που τραγούδησαν μόνα τους, που με την εξαίσια παρουσία τους και με σπάνια φωνητική ποιότητα δικαίωσαν την δασκάλα τους κ. Κατερίνα, άγγιξαν ευαίσθητες χορδές και ζέσταναν τις καρδιές του κόσμου.

Σε όλα τα μέλη της χορωδίας των ενηλίκων, που ανιδιοτελώς με την ζωντάνια και την άρτια μουσική εκτέλεση όλων, δεμένη με την άψογη καλλιτεχνική επιμέλεια και το τραγούδισμα του νανουρίσματος συγκίνησαν όσους τους παρακολούθησαν.

Στον ημερήσιο τοπικό τύπο, καθώς και τα ηλεκτρονικά δίκτυα, που κάλυψαν της εκδήλωση.

Στην επιχείρηση «ΠΑΝΙΝΙ» για την προσφορά εδεσμάτων στα μέλη της χορωδίας και όλους τους συντελεστές της μουσικής παράστασης.

Στην κ. Κυριακή Τσικίνα, για την παροχή νερών, προς εξυπηρέτηση των αναγκών της εκδήλωσης..

Σε όλους/όλες -μέλη και φίλους του Συλλόγου- που συνετέλεσαν καθ' οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης με το διακριτικό τίτλο «ΕΡΑΣΜΟΣ» ευχαριστεί θερμά:

1. Την Πρόεδρο του Συλλόγου ''Magic Mission", ιδιαίτερα την κ. Βρισηίδα Μαύρου, καθώς επίσης τα μέλη και τους εθελοντές αυτού για την οικονομική ενίσχυση των χιλίων ευρώ (1000 €), που χρησιμοποιήθηκαν για δαπάνες θέρμανσης του χώρου φιλοξενίας του Συλλόγου.

2. Την κ. Μίνδη Άννα για τη οικονομική ενίσχυση-δωρεά των εκατό ευρώ (100€).

3. Τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Επιθεώρησης Π.Ε. Ημαθίας για τη δωρεά τους προς το Σύλλογο, αντί στεφάνου στη μνήμη Χριστοδούλου Γεωργίου" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69