tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας συνεδρίασε εκτάκτως, μέσω τηλεδιάσκεψης, σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:30 μ.μ, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου, μετά τη θλιβερή είδηση του αιφνίδιου και αδόκητου θανάτου του μέλους του Συλλόγου Αντωνίου Ζιώγα.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και υπηρέτησε με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο από διάφορες θέσεις: πρόεδρος και μέλος του ΔΣ, πρόεδρος και μέλος της Ε.Ε επί σειρά ετών, καθώς μετείχε και σε διάφορες Επιτροπές. Ο Αντώνης Ζιώγας είχε βιωματική σχέση με την παράδοση και ήταν βαθύς γνώστης αυτής και, γενικότερα, του πολιτισμού των Βλάχων. Η προσφορά του προς τον Σύλλογο ήταν υπερπολύτιμη και γι’ αυτό η απουσία του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει και δια του τύπου τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους του, να παραστεί μία ολιγομελής αντιπροσωπία - λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείαςκατά την εξόδιο ακολουθία, να στείλει στεφάνι και, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να οργανώσει στο Σύλλογο τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του. Frate Antoni, cali buna! Καλό ταξίδι Αντώνη!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69