tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό τιμά τους εθελοντές της

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού. Σήμερα ο σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό με έδρα τη Βέροια, τιμά και γιορτάζει τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις αναδεικνύοντας την πολύτιμη συνεισφορά όλων τον εθελοντών του, που μοιράστηκαν μαζί του το ίδιο όνειρο πριν μερικά χρόνια και δημιουργήθηκαν τα εθελοντικά προγράμματα του συλλόγου από το 2014 μέχρι και σήμερα, μέσα από τα οποία πήρε σάρκα και οστά η πρώτη μας πιστοποιημένη δομή,το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρίες ΜΑμΑ(φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) και ετοιμάζεται και η δεύτερη.

"Η ΜΑμΑ σας ευγνωμονεί για όλες εκείνες τις ώρες προσφοράς,άδολης αγάπης και σεβασμού προς τα παιδιά μας. Η αγνή και ουσιαστική συνεισφορά σας ήταν αυτή που δίνει και σε εμάς δύναμη να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους. Γιατί όταν προσφέρεις γίνεται καλύτερος ο κόσμος .Σας ευχαριστούμε" αναφέρει ο σύλλογος.

(Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε πριν τρία χρόνια και περιέχει στιγμές από τα προγράμματα που στηρίζονταν εξ'ολοκλήρου στον εθελοντισμό)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69