tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Φιλόπτωχος συγκεντρώνει τρόφιμα για ευάλωτες οικογένειες - Συσσίτιο και στην καραντίνα

Η Φιλόπτωχος παράλληλα με το καθημερινό συσσίτιο, έχει να φροντίσει, και για τις 130 οικογένειες που είναι καταγεγραμμένες, είναι εκτός συσσιτίου, και όπως κάθε χρόνο ετοιμάζει γι’ αυτές τις οικογένειες, δέματα με τρόφιμα.

"Έχουμε ανάγκη από πολλά τρόφιμα μακράς διάρκειας, κυρίως όσπρια, λάδια ενός λίτρου και ρύζι. Φέτος πολλοί από τους ωφελούμενούς μας, λόγω των συνθηκών, δεν κατάφεραν να εργαστούν ούτε εποχιακά. Για το λόγο αυτό θα πρέπει το δέμα που θα λάβουν να είναι αρκετά ενισχυμένο. Παρακαλούμε τους φίλους και τις φίλες μας και όσους γνωρίζουν το έργο μας να μας βοηθήσουν" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Φιλόπτωχος είναι ανοικτά Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, στην οδό Κωτουνίου 10Α από 8.00΄-12.00 π.μ

Όσοι δυσκολεύονται, λόγω των περιορισμών της κυκλοφορίας, θα μπορούσαν να μας ενισχύσουν με ένα χρηματικό ποσό στους εξής λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 6101103250000032529606215
Eurobank: 0026.0683.02.0102708563

Συσσίτιο και στην καραντίνα

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, για μια ακόμη φορά, χρειάστηκε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζοντας το έργο της, προσφέρει φαγητό στις ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας.

"Η μαγείρισσά μας με αυστηρά μέτρα ασφάλειας, προς αποφυγή της μόλυνσης από τον covid, κάθε Δευτέρα –Τετάρτη – Παρασκευή, μαγειρεύει διπλά φαγητά ( δηλ. τη Δευτέρα μαγειρεύει και για την Τρίτη κ.τ.λ) , που διανέμονται στους συμπολίτες μας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως και στην πρώτη καραντίνα έτσι και τώρα, παρ’ όλο τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, έρχονται όλοι ανεξαιρέτως οι σιτιζόμενοι, με αυστηρούς βέβαια κανόνες υγιεινής και προφύλαξης από μέρους μας.

Αυτό μας δείχνει πόσο χρειάζονται οι άνθρωποι αυτό το φαγητό κι εμείς θα συνεχίσουμε να το παρέχουμε" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69