tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Lockdown: Σαν την βόλτα στο…μπαλκόνι της Βέροιας δεν έχει!

Κυριακή πρωί, δεύτερη ημέρα των περιοριστικών μέτρων. Παρότι προχωρά ο Νοέμβρης, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Η φθινοπωρινή λιακάδα, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να μείνει κανείς στο σπίτι. Λες και σε…τραβάει από το μανίκι και σε προκαλεί να βγεις έξω για να απολαύσεις την ημέρα.

Το κέντρο της Βέροιας παραμένει άδειο. Με κλειστά μαγαζιά τι να βγεις να κάνεις; Βόλτα; Υπάρχουν καλύτερα σημεία για να απολαύσεις την λιακάδα.

Το καλύτερο σημείο κι εκείνο που συγκεντρώνει τους περισσότερους Βεροιώτες είναι το φυσικό μπαλκόνι της Βέροιας. Από την Ελιά έως το τέρμα της Ανοίξεως συναντάς κόσμο που έχει βγει είτε για άσκηση είτε για βόλτα. Έτσι για να ξεσκάσει βρε αδερφέ. Στην πανέμορφη διαδρομή της Ανοίξεως συναντάς, οικογένειες είτε με ποδήλατα είτε χέρι χέρι, παππούδες με εγγόνια, ζευγάρια αλλά και φίλους που το έχουν ρίξει στο περπάτημα. Σαν την βόλτα στην Ανοίξεως τέτοια εποχή δεν έχει. Περπατάς και βλέπεις τον κάμπο που έχει αρχίσει να αλλάζει χρώματα. Κοιτάς στο βάθος του ορίζοντα και ξεκουράζεται το μάτι σου.

Στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων και της Ελιάς, τα παγκάκια και τα πεζούλια είναι κατειλημμένα από οικογένειες με μικρά παιδιά ή από πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας. Τα παιδιά τρέχουν και παίζουν στο πάρκο ενώ οι γονείς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με ένα καφεδάκι στο χέρι τον ήλιο.

parko elias karantina

Αν ήταν ανοιχτές οι καφετέριες, οι περισσότεροι θα ήμασταν εκεί (από αυτούς που ήμασταν έξω) και θα πίναμε τον καφέ μας ή θα διαβάζαμε την εφημερίδα μας. Τώρα, με τα μαγαζιά κλειστά, ας ξανανακαλύψουμε τις όμορφες γειτονιές της πόλης μας, ας απολαύσουμε εκεί την βόλτα μας με στόχο να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται αυτό το διάστημα των περιοριστικών μέτρων.  Ένας μήνας είναι, θα περάσει….

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69