tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργάτες και αγρότες στην πλατεία της Επισκοπής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργάτες και αγρότες στην πλατεία της Επισκοπής στη Νάουσα, απαιτώντας εδώ και τώρα οι βιομήχανοι και μεγαλέμποροι να τους πληρώσουν όσα τους χρωστάνε.

Την κινητοποίηση διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Κατήγγειλαν ότι δεκάδες εργαζόμενοι στην περιοχή οι οποίοι εργάστηκαν ή εργάζονται στα διαλογητήρια παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Στην πλειοψηφία τους δεν μπορούν να ενταχθούν ούτε στο ταμείο ανεργίας και χάνουν επιδόματα, γιατί δεν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι αντεργατικοί νόμοι. Απλήρωτοι είναι και οι αγρότες της περιοχής για την παραγωγή που έχουν παραδώσει και ταυτόχρονα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, τη φοροληστεία, το εμπάργκο, τις καταστροφές κ.λπ.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Τάκης Τσιουλάκος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», η Στέλλα Ιακωβίδου γραμματέας του Σωματείου Γάλακτος - Τροφίμων Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και ο Σάκης Τσίτσης πρόεδρος του ΕΚ Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69