tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ομάδα ακτιβισμού της Διεθνούς Αμνηστίας στη Βέροια - Το Σάββατο η πρώτη συνάντηση

Τα δίκτυα και οι ομάδες των εθελοντών/ριών και ακτιβιστών/ριων της Διεθνούς Αμνηστίας βάζουν ξανά μπροστά τις μηχανές τους σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό θα δημιουργηθεί ομάδα και στην Βέροια!

Στην ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας αναφέρονται: "Ζητάμε την ενεργό συμμετοχή όλων όσων παίρνουν την αδικία προσωπικά και όλων όσων θέλουν να δώσουν φωνή σε αυτούς που δεν ακούγονται.

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις προσπάθειες μας για έναν καλύτερο κόσμο, με ελευθερία και αξιοπρέπεια για όλες και όλους, με σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα – ούτε και μια παγκόσμια πανδημία, η οποία εξάλλου, αναδεικνύει νέες ανάγκες στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η υπόθεση της αλλαγής για μια οργάνωση δράσης όπως η Διεθνής Αμνηστία, βασίζεται στους ανθρώπους που αποφασίζουν να πράξουν και να ασκήσουν πίεση για την αλλαγή. Αυτή είναι και η σημασία του ακτιβισμού για εμάς, όπως αποδεικνύεται από το πάθος και την δέσμευση των ακτιβιστριών/στων μας: Η επιθυμία για αλλαγή, η πίστη πως τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να διασφαλίζονται χωρίς εξαιρέσεις, να γίνονται δημιουργική διάθεση και αποφασιστικότητα για κινητοποίηση.
Ανεξαρτήτως της δυνατότητας χρόνου, της ηλικίας, του τόπου διαμονής ή των εμπειριών, καθεμιά και καθένας μπορεί να συμβάλει στον καθημερινό αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορείτε να ενταχθείτε στην τοπική ομάδα της Καλαμάτας ανάλογα με την ιδιότητα και την προτίμηση σας.

Ως ακτιβίστριες/στες της Διεθνούς Αμνηστίας γίνεστε μέλη ενός διεθνούς κινήματος και συμβάλλετε, όπως και όταν επιθυμείτε και με άμεσο τρόπο, στις δράσεις για τις εκστρατείες και τις εκκλήσεις μας. Κινητοποιούμαστε τακτικά και ευαισθητοποιούμε τις τοπικές κοινωνίες, τις/τους συμφοιτήτριες/τες μας, το φιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλον. Οργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις για την ανάδειξη υποθέσεων, γνωστοποιούμε παραβιάσεις στην κοινωνία και τον Τύπο, συνεργαζόμαστε με άλλες ομάδες της κοινωνίας των πολιτών για να γίνουμε δυνατότερες/οι μαζί.

Η Τοπική Ομάδα της Βέροιας θα συναντηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις 18:30.

Θα συζητήσουμε για τη λειτουργία, την οργάνωση και δράση της ομάδας, καθώς και θα συντονίσουμε τα επόμενα μας βήματα μαζί, με σεβασμό στις διαφορετικές δυνατότητες συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί
https://forms.gle/xFyCeSZttAijepK1A

ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε αυτό το ταξίδι σε θέλουμε δίπλα μας!

Λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες συνθήκες λόγω Covid-19 και με γνώμονα της προστασία της υγείας όλων, καθώς και την ασφάλεια των ευπαθών ομάδων, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ψηφιακά μέσω Zoom. Για όλες τις λεπτομέρειες, θα λάβετε πληροφορίες μέσω email ως απάντηση στη δήλωση ενδιαφέροντος που θα μας στείλετε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69