tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανέγερση νέου ΚΔΗΦ στη Βέροια

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, μετά την ίδρυση και την άρτια λειτουργία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά Της Άνοιξης» που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια, ζητάει την στήριξη σας για τη δημιουργία ενός δεύτερου Κ.Δ.Η.Φ και στην Βέροια καθώς ο χώρος δεν επαρκεί πια για να εξυπηρετήσει ακόμη 50 ενήλικων ΑμεΑ τα οποία παραμένουν σπίτι σε καθημερινή βάση χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους. Στην προκειμένη περίπτωση, στο ήδη υπάρχον ΚΔΗΦ, υπάρχει υπερπληθυσμός, όπου δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του ΚΔΗΦ.

Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός ακόμη ΚΔΗΦ ΑμεΑ, το οποίο θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το ΚΔΗΦ στην Αλεξάνδρεια, παρέχοντας στους ωφελούμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το δεύτερο ΚΔΗΦ θα δημιουργηθεί για να ξεφύγουν οι ωφελούμενοι από την ρουτίνα του σπιτιού τους και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον ειδικής αγωγής και θεραπείας. Αυτή η κατάσταση είναι απαραίτητη για τη εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση τόσο των ΑμεΑ, όσο και των οικογενειών τους.

"Ξεκινήσαμε μία εκστρατεία και σας θέλουμε αρωγούς και έμπρακτους συμπαραστάτες για την συγκέντρωση του εν λόγο ποσού (600.000 ευρώ) για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Κέντρου. Όλοι μαζί μπορούμε να υπερπηδήσουμε τις αντιξοότητες και να αποδείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός μας και ο φίλος μας.

Σας παραθέτουμε συνημμένα τις πληροφορίες για το ήδη υπάρχον Κέντρο Διημέρευσης που λειτουργούμε στον Νομό για να αξιολογήσετε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε, και τους λογαριασμούς μας στους οποίους μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά.

Ακόμα και η ελάχιστη δωρεά μετράει.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για ό,τι περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε" αναφέρει η ανακοίνωση.

koumparades ta paidia tis anoixis 2

Κουμπαράδες σπιτάκια

Ο κουμπαράς ‘’Τα Παιδιά Της Άνοιξης’’ είναι μια έμπρακτος τρόπος καθημερινής στήριξης σε αρκετά σημεία του Νομού Ημαθίας τα οποία συνεχώς θα αυξάνονται. Οι χρηματοδοτικές δωρεές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά για την ανέγερση του Κέντρου μας στη Βέροια. Αναζητήστε το πράσινο σπιτάκι μας στα καταστήματα:

– Super market smart price Μακροχωρίου
– Super market Γαλαξίας Βέροια
– Espresso Home Αλεξάνδρεια
– Αρτοζαχαροπλαστείο DIMEL Αλεξάνδρεια

vraxiolakia ta paidia tis anoixis 1

…είναι στο χέρι σου!

Στρατολογώντας και τη μόδα, δημιουργήσαμε το βραχιόλι ‘’Τα Παιδιά Της Άνοιξης’’ εκ του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκστρατεία μας. Θα το βρείτε στο Κέντρο μας αλλά και προσεχώς σε συνεργαζόμενα καταστήματα στην τιμή των 2 ευρώ.

"Ευελπιστούμε να στηρίξετε και αυτή την προσπάθεια μας και να προμηθευτείτε το βραχιόλι που διατίθεται σε διάφορα χρώματα για μικρούς και μεγάλους.Περιμένουμε να βάλετε και εσείς “το χέρι σας” στη φωτογραφική μας συλλογή-στείλτε μας φωτογραφία με τον βραχιόλι σας με hashtag #tapaidiatisanoiksis" αναφέρει η ανακοίνωση.

Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) ‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Αλεξάνδρεια
Τηλ – Fax: 23330 27212
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69