tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμων. Σύμφωνα με αυτό ο Μητροπολίτης:

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Αντωνίου.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Χειροτονία Πρεσβυτέρου.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Γερόντισσας Φιλοθέης.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς.

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Λιανοβεργίου.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς επί τη εορτή του Αγίου Νικάνορος.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδενδρίου επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου του Κοκοβίτη.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69