tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ΕΡΒΑΝ έκοψε την βασιλόπιτα

ervan pita

Στις 18 /01/2015 ο σύλλογος Ε.Ρ.Β.Α.Ν. ( ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ) έκοψε την πίτα μαζί με τα μέλη του στην φιλόξενη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγ.Βαρβάρας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κων/νος Καλαιτζίδης Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας κ.Στέργιος Διαμάντης επίσης ο κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βέροιας επίσης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγ. Βαρβάρας κ. Σπύρος Κωτσιαντής.

Στην εκδήλωση είχε την χαρά το Δ.Σ να ανακοινώσει την νέα έδρα-στέγη του συλλόγου που είναι στον χώρο της κοινότητας Αγ.Βαρβάρας. Επίσης έγινε η παρουσίαση της στολής ( μπλούζα-παντελόνι-μπουφάν) .

"Να ευχαριστήσουμε τους παρευρισκόμενους, όλα τα μέλη όπως επίσης και την κυρία Χαρά ( υπεύθυνη της αίθουσας), που βοήθησε στο μπουφέ της εκδήλωσης μαζί με τις κυρίες του συλλόγου. Τις συζύγους των μελών για τα εδέσματα και τα γλυκά που πρόσφεραν. Και τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του συλλόγου, τα καφέ ζαχαροπλαστεία < ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ >, χωριάτικες πίτες Βέροιας < Ο Σάκης >, καφενείο < Ο ΑΝΕΣΤΗΣ > Ραχια Βεροίας
Να ευχηθούμε σε όλους μία δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά τόσο στο προσωπικό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό. Επίσης καλά και πολλά QSO" αναφέρει ο σύλλογος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69