tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήραν "φωτιά" τα ψαλίδια στα κουρεία και κομμωτήρια της Βέροιας - Φουλ τα ραντεβού για τις επόμενες εβδομάδες

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαν οι πολίτες το άνοιγμα κουρείων και κομμωτηρίων. Η 45μερη καραντίνα δημιούργησε ανάγκες καλλωπισμού στους περισσότερους από εμάς και η ζήτηση για ένα ραντεβού είναι μεγάλη. 

Κουρείς και κομμωτές με μάσκες, γάντια και απολυμαντικά στο κατάστημα, από το πρωί πήραν...φόρα και ξεκίνησαν τα κουρέματα. Οι αποστάσεις εντός του καταστήματος είναι συγκεκριμένες όπως και ο αριθμός των πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος. Επίσης χτένες, ψαλίδια και μηχανές απολυμαίνονται για να παρέχουν ασφάλεια (αυτό γινόταν και πριν τον κορονοϊό). Τις επόμενες 3-4 εβδομάδες οι επαγγελματίες του χώρου θα δουλέψουν στο...φουλ για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους.

andreas antisip mask 1

Σε επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε σε κουρείο της πόλης, διαπιστώσαμε ότι οι κανόνες ασφαλείας τηρούνται ευλαβικά. "Ακολουθούμε όλες τις συστάσεις για να είναι ασφαλείς οι πελάτες αλλά και για να μην κινδυνεύσουμε εμείς" σημείωσε ο Βεροιώτης κουρέας Ανδρέας Νικηφορίδης. Αναφορικά με τον φόρτο δουλειάς, ο κ. Νικηφορίδης σχολιάζει: "Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε πολύ δουλειά. Έχουμε κλείσει τα ραντεβού μας και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες όσο πιο σύντομα γίνεται. Ξέρουμε ότι μετά από αυτές τις φορτωμένες εβδομάδες, θα ακολουθήσει διάστημα με την δουλειά πεσμένη".

Σε ερώτησή μας αν ορθώς έκλεισαν τα κουρεία - κομμωτήρια, ο κ. Νικηφορίδης απαντά: "Πιστεύω ότι κακώς έκλεισαν τα καταστήματά μας. Θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με έναν πελάτη ανά ώρα, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας χρησιμοποιώντας μάσκες, γάντια και απολυμαντικά. Με αυτό τον τρόπο, θα παρείχαμε ασφάλεια στον πελάτη, ο κόσμος θα έκοβε το μαλλί του, εμείς θα είχαμε εισόδημα για να καλύψουμε τις ανάγκες μας και το δημόσιο θα εξοικονομούσε χρήματα αφού δεν θα χρειαζόταν να μας αποζημιώσει".

andreas antisip mask 1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69