tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι πρόσκοποι του 3ου Συστήματος στο Σπίτι των Βλάχων

Οι 2 Αγέλες του 3ου Συστήματος Βέροιας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων , το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Εκεί ο κύριος Δημήτρης Πισκος τους καλωσόρισε και ξενάγησε σε αυτό το όμορφο διατηρητέο οίκημα των Βλάχων, το οποίο αποτελεί κόσμημα της πόλης.

"Τον ευχαριστούμε παρά πολύ γι αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα ενημέρωση , όπως επίσης και για την προσωπική εκμάθηση βλάχικων που μας έκανε!! Τα «λουπουκακια» έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένα!!

Η περιπλάνηση μας συνεχίστηκε στα σκοτεινά και μυστηριώδη μονοπάτια της μαγευτικής Μπαρμπουτας , προς αναζήτησή της χαμένης «Πατουσας»!! Η δράση μας συνέπεσε με τον 8ο Φιλίππειο Δρόμο και ήταν υποχρέωση μας, σαν καλά λυκόπουλα να εμψυχώσουμε τους Δρομείς!!!! Και φυσικά , έτσι και πράξαμε!!! Η πέτρινη γέφυρα Καραχμετ έγινε το ορμητήριο μας και το ζητωκραυγασμα ξεκίνησε!!!!! Τα λυκόπουλα του 3ου Συστήματος ενθάρρυναν με την ψυχή τους όλους τους συμμετέχοντες, που τους αξίζουν χίλια μπράβο για αυτή τους την προσπάθεια!" αναφερρι η ανακοίνωση του 3ου Συστήματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69