tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή των εθελοντών της Πρωτοβουλίας

Διεξήχθη το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, στην «Ακρόπολη» η τακτική ετήσια Γιορτή Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Ημαθίας κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Στρατηγός-Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών του Δήμου Βεροίας, εκπρόσωποι Σωματείων και Υπηρεσιών και πολύ μεγάλος αριθμός φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τις φετινές δραστηριότητες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και στη συνέχεια κλήθηκαν και βραβεύτηκαν τα ακόλουθα πρόσωπα και εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιών, για την εθελοντική προσφορά τους:

Ο πρόεδρος του «Βενιαμίν» κ. Χάρης Αναστασίου, εκπρόσωποι των κατασκηνώσεων Happy Days και Σκούρα,
οι εργαζόμενες στην 11η ΤΟΜΥ Χριστίνα Μαρούδα-Παιδίατρος, Ελένη Μπουρανή-οικογενειακή γιατρός, Ελευθερία Παγαλιά-Κοινωνική Λειτουργός και Βασιλική Σταφυλίδου-νοσηλεύτρια, εκπρόσωποι του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βεροίας και της ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Βεροίας, το Φροντιστήριο My Choice, η Σχολή Χορού της κ. Σοφίας Αντωνιάδου, η γκαλερίστα κ. Βίκυ Παπατζίκου, οι φαρμακοποιοί κυρίες Φιλιώ Αντωνιάδου και Παναγιώτα Αυγεροπούλου, οι εκπαιδευτικοί κυρίες Γεωργία Γερμάνη και Κωνσταντία Νούση, οι επιχειρηματίες κύριοι Βασίλειος Γιατράς και Νίκος Κουτόβας, οι Παιδίατροι κ. Αγγελική Δημάκου και κ. Δημήτρης Λαζόγλου, το ζεύγος των φωτογράφων Σοφίας Ελευθεριάδου και Περικλή Παπαγιάννη, ο κ. Κώστας Στεργιόπουλος, οι Οδοντίατροι κυρίες Δέσποινα Καρβουνά και Ευθυμία Προβατένιου, οι Φαρμακοποιοί Νικολέττα Κουρκούτα και Κωνσταντία Μαζαράκη, οι εθελόντριες των Bazaar κυρίες Μαρία Λευκοπούλου και Έλλη Πανταζή, η Διατροφολόγος Παρασκευή Πετικά, η Λογοθεραπεύτρια κ. Ζέκα Στογιάκοβιτς, ο Παιδίατρος κ. Αντώνης Τσολακίδης, η Οφθαλμίατρος κ. Αικατερίνη Φράγκου, η Διευθύντρια του καταστήματος Vodafone κ. Σοφία Κυριλίδου, ο καταστηματάρχης κ. Αλέκος Ψώνης και οι αρτοποιοί κ. Βασιλική Ευθύμογλου και κ. Κώστας Χονδραντώνης.

protovoulia0705

Την όλη εκδήλωση στήριξαν με τις προσφορές τους: o κ. Νίκος Τσιλιγγερίδης, ιδιοκτήτης της «Ακρόπολης»,
H επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος του κ. Βασιλείου Γιατρά, H εταιρεία «Βεζύρογλου Αντώνης & ΣΙΑ Ε.Ε.», το ζαχαροπλαστείο LIDO, η επιχείρηση «Χιονάτη», το οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη,  η Επιχείρηση «ΕΥΓΕ», ο κ. Γιάννης Μανουσαρίδης, η «Τραπεζανλίδης Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε., η Εταιρεία AGRITEX Ενεργειακή Α.Ε., ο κ. Μιχάλης Καρέλης, τα ιχθυοπωλεία Ψιψίκα-Τετριβανίδη και «Κοσμάς & Νίκος», η κ. Σουμέλα Ιωσηφίδου, ο κ. Γιάννης Δάτσιος, η κ. Έφη Βασιλειάδου – Ειρηνούπολη Logistics, η επιχείρηση Αλεξιάδη, η επιχείρηση των Αφων Μπίκα, ο φούρνος Χονδραντώνη, ο φούρνος Νίκου Μουταφτσή, το Κτήμα Φουντούλη, η ταβέρνα «Το Μεράκι» του Αλέκου Ψώνη, το εστιατόριο «12 γράδα», η ταβέρνα «Φέρωνας», η κυρία Ελένη Μαραντίδου, το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Στέφανος Γιτόπουλος, το μανάβικο «Κήπος της Εδέμ».

Την λαχειοφόρο αγορά στήριξαν με τις προσφορές τους: Το Κοσμηματοπωλείο Αφων Τρανίδη, το κατάστημα Γερμανός, η κυρία Λίνα Τουπεκτσή, τα Φαρμακεία Νεδέλκου, Μουρτζίλα, Χατζηκυριακίδου, Παναγάκη, Αυγεροπούλου, Λουπατσιάρη, Χοτούρα, Αλεξ. Μασούρα, Μαζαράκη, Θεοδωρίδου, Σίμου, Χατζηγεωργίου, Αικ. Μασούρα, τα Ανατομικά Καραγκιζοπούλου, η κ. Τζένη Αθανασιάδου, το FRONT, τα καταστήματα Dicalvo, Πρόδρομος & Υιός, ΜΕΤΡΟ, Benetton, Μάριος Λευκά είδη, Αμάραντο, Γαϊτανίδης, Oxette, Εκκλησιαστικά Καραγιάννης Παγούρα, Ανέμη, Graphic Art (Αφοι Πέτκου), BAMBINO, τα κομμωτήρια «Ελπίδα», Δέσποινα, τα κουρεία Μάκη Θεοδωρίδη, Παντσερίδη στο Μακροχώρι, Αποστόλης Ταξιάρχης, Hairmania Βασίλης, το Fresh nails and make up -Ειρήνη Γκουντή, τα μελισσοκομικά είδη-Κοτίδης, το ιχθυοπωλείο Τσιλιγγερίδου, τα πυροσβεστικά είδη Πασβαντίδου Μάρθας, τα καταστήματα Αποστολία, ΒΙΝ, 1€ Reason to Shop, Σιδηρόπουλος Σάκης (Μίνι Μάρκετ), Υποδήματα Ποταμόπουλος, Petit café, Πετρίδης λευκά είδη, Ηλιάδης καφεκοπτείο, Κελεπούρης γαλακτοκομικά, Γεωργιάδης- προϊόντα ζύμης, Καφεκοπτείο Μπαρμπαρούση, το συνεργείο Δημ. Νάκα, ο φούρνος Κολέτσα, το Ελληνικό Αγρόκτημα, η Καφετζή Ιωάννα- περιποίηση προσώπου, τα καταστήματα ΠΙΤΟΣ, Sportmania, Πετρίδης, Οικοεπιλογές, «Αρωματοπωλείο», Τσιπουρίδης, BITS Fashion, Χρωματικές Κηλίδες, Χατζηδημητρίου Αντώνης, Αμπαλάζ, Αγροεφόδια Βεροίας, VICKO, Erra , ΣΑΡΑΦΗΣ Sport Design, ORIENTO – Νικολαΐδης, ΜΙΣΙΑ Daily Store, το Ρεστοράν «Ακρόπολη», το Βενζινάδικο Αφων Σιδηροπούλου, η ΕΛΒΙΖ, το Βιβλιοπωλείο Δ. Κεχαγιά, ο φούρνος Αφων Παπακώστα, ο Ιωσηφίδης Άρης / εμπόριο φρούτων, το «Σχολείο στο Σύννεφο» , Μπιλιάτης Ευάγγελος, Giota, Lana, Sofi, Καραγιάννης, Κουγιουμτζίδης, Papillon, «Τυρί & Ελιά» / Καρατζόγλου, Smart Kids, το Κηροπλαστείο «Η Μέλισσα», το GEORGIA Fashion, ο Οίκος ραπτικής «ΗΛΑΚΑΤΗ», τα καταστήματα Coccodrillo, McOza, BISTRO 49, Σοφίας Παχατουρίδου, BARETTA , Καφέ «Μπρίκι», COVERI, Pizza Bella Veria , Mr Chicken, Τυροκομικά Deligusto, τα κουρεία Just Men – Αντώνιος Μπούκας, Barber Shop Brotherhood, το οινοποιείο Argyrakis, τα Restaurant «12 γράδα» και CAMARES , το Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας Ντόκα, η Ταβέρνα «Πλάτανος», το Ζαχαροπλαστείο «Νίκος», τα κρεοπωλεία Ζαγάρης και Καρατζιούλας, η Πιτσαρία Gustosa, οι οδοντίατροι Νικολόπουλος-Ακριβοπούλου, τα Βιβλιοπωλεία «Παύλειος Λόγος», «Ηλιοτρόπιο», το Ανθοπωλείο «Γιάννης», ο Μικρός Πρίγκιπας, το τμήμα βόλεϊ του Φιλίππου Βεροίας, η Mara Kokkinou – χειροποίητο κόσμημα και το Μικροβιολογικό εργαστήριο Πέτρου Θέμελη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69