tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Φ. Καρασαρλίδου στα νέα γραφεία του «Έρασμου»

Τα νέα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» (Μ. Αλεξάνδρου 17) στη Βέροια επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019  η Βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, μετά τα πρόσφατα εγκαίνια της δομής.

Η κ. Καρασαρλίδου, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους των γραφείων από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γεωργία Φωστηροπούλου, συζήτησε με μέλη του ΔΣ, καθώς και με εργαζομένους από το επιστημονικό προσωπικό.  Πιο συγκεκριμένα, η Βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς από την Πρόεδρο για την πορεία και το γενικότερο έργο του «Έρασμου» αναφορικά με τη βία και τις εκφράσεις της στην τοπική μας κοινωνία, όλες τις παραμέτρους του προβλήματος που έχουν να κάνουν με τα εσωτερικά και εξωτερικά περιστατικά που απευθύνονται στο Σύλλογο και τυγχάνουν παροχής υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Επιπλέον η κ. Φωστηροπούλου την ενημέρωσε και για την στήριξη που παρέχει ο Σύλλογος στους πρόσφυγες του Κέντρου Φιλοξενίας της Αγ. Βαρβάρας τόσο με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, όσο και με την παροχή υπηρεσιών σε μεμονωμένα περιστατικά του Camp.  Στη συνέχεια η Βουλευτής ενημερώθηκε από τις Ψυχολόγους Μ. Ασλανίδου, Έμυ Μήτσιου και την Κοινωνική Λειτουργό Ολ. Λαζαρίδου για τις νέες δράσεις δικτύωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης που διενεργούνται εντός των γραφείων(Βιωματικά Σεμινάρια ενηλίκων, Ομάδα ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η ηλικία, Σχολή Γονέων).

Η κ. Καρασαρλίδου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσε και δεσμεύτηκε να συμβάλει τα μέγιστα από τη δική της πλευρά, ώστε να ευοδωθεί το έργο του «Έρασμου» ακόμη περισσότερο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69