tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Πολίτες καταγγέλλουν την επικινδυνότητα των νέων πεζοδρομίων του κέντρου

Σήμερα στις 10.10 πμ σε πεζοδρόμιο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Βέροια, που κάνει κούρμπες με πλακάκια που γλιστρούν (άτοπη επιλογή για το κλίμα της περιοχής μας), έπεσε μια ηλικιωμένη κυρία, άνω των 80 ετών, που επέστρεφε με το καροτσάκι της από την λαϊκή (φωτογραφία αρχείου).

Σε καταγγελλία δημότισσα αναφέρει: "Η κυρία έπεσε μπροστά στα μάτια μας και χτύπησε το κεφάλι της στην γωνία που δημιουργείται από το επίπεδο πεζοδρόμιο με το επικλινές του μέρος που κατεβαίνει.

Επί 10 λεπτά η κυρία ήταν ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο και ανήμπορη να σηκωθεί. Σπεύσαμε διάφοροι και αφού την σηκώσαμε στο μέρος που χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της δημιουργήθηκε ένα τεράστιο καρούμπαλο!!!

Και καθώς τηλεφωνικά αναζητούσαμε τους οικείους της έπεσε και ένας άλλος κύριος!!! ....και σε λίγο επίσης έπεσε μια μεσήλικη κυρία που ήταν υποβασταζόμενη από την κόρη της μάλιστα!!!

Για όλα τα αναφερόμενα υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αλλά και φωτογραφίες. Επίσης υπάρχει και προφορική καταγγελία μου στον Δήμο Βέροιας προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρότατο ζήτημα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την άμεση ανταπόκριση του νυν Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη για την διασφάλιση της ανεμπόδιστης κυκλοφορίας των συμπολιτών μας που δεν θα ενέχει κανέναν κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητά τους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69