tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Το Εργατικό Κέντρο Βέροιας συμμετέχει στην απεργία της 8ης Δεκέμβρη

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας αποφάσισε την συμμετοχή στην Γενική απεργία της 8 Δεκέμβρη 2016. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

"Η κυβέρνηση συνεχίζοντας τη δογματική εμμονή της σε μέτρα και πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, με τακτικισμούς και επικοινωνιακά τεχνάσματα, ρίχνει την ταφόπλακα στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Οι μεθοδεύσεις της δεν έχουν τελειωμό και όλα αυτά μετά από 6 χρόνια σκληρών και αδιέξοδων πολιτικών, με νέα κυβερνητικά μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία, που καταργούν κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλισης, που εντείνουν την ύφεση και τα αδιέξοδα.

Σ’ αυτές τις πολιτικές η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Καμία αλλαγή στην κοινωνική ασφάλιση που θα μετατρέψει τις ήδη πενιχρές συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας, που θα καταστρέψει τους εργαζόμενους και θα υποθηκεύει το μέλλον των νέων γενεών.

Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων που οδήγησαν στον στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων και την εμπέδωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Κανένα άλλο μέτρο που θα επιβαρύνει τα συνήθη υποζύγια, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης των ανέργων.

Άμεση κατάργηση της εμπλοκής της κρατικής εξουσίας στον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου. Αποκατάσταση της διαδικασίας, του περιεχομένου και της καθολικότητας ισχύος του συνόλου των όρων της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Απόσυρση της σκανδαλώδους και αντικοινωνικής ρύθμισης που εξουδετερώνει τα προνόμια των εργατικών απαιτήσεων στην πτωχευτική διαδικασία.

Συναδέλφισσες/ οι

Στις 29 Νοεμβρίου 2016 σε περιφερειακή σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών από Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, αποφασίστηκε η δυναμική συμμετοχή όλων μας στην απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 11:30 π.μ.".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69