tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εισήγηση για μείωση 5,2% στις επικουρικές συντάξεις

Εισήγηση για οριζόντια μείωση 5,2% στις επικουρικές συντάξεις υπέβαλε στην κυβέρνηση η διοίκηση του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΕΤΕΑ Τ.Παπανικολάου, εάν η εισήγηση υιοθετηθεί, η μείωση θα είναι της τάξης των 10 ευρώ, δεδομένου ότι η μέση επικουρική σύνταξη είναι ύψους 200 ευρώ.

Μιλώντας στο Mega, ο διοικητής του ΕΤΕΑ επισήμανε ότι η μείωση αυτή προκύπτει από την υποχρέωση εφαρμογής από τις αρχές Ιουλίου του νόμου 4052/2012 για αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων.

«Σε μια δύσκολη στιγμή κάναμε τη μικρότερη μείωση για τους πολίτες» σημείωσε ο διοικητής του ΕΤΕΑ. Παρατήρησε, πάντως: «Θα δούμε ξανά τα νούμερά μας στο τέλος του έτους αλλά πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μείωση για φέτος».

Στην ίδια εκπομπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος έκανε λόγο για την πρώτη μιας σειράς μειώσεων που τελικά θα οδηγήσουν στην εξαΰλωση των επικουρικών συντάξεων λόγω της εισαγωγής «στον αστερισμό του μηδενικού ελλείμματος» που προβλέπει ότι κάθε τρίμηνο τα ταμεία θα πρέπει να εμφανίζουν στοιχεία για τα ελλείμματα των ταμείων.

πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69