tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένη η δράση αλληλεγγύης στην Αλεξάνδρεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 27 Απριλίου η δράση αλληλεγγύης “Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση”, με συνδιοργανωτές το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τους εθελοντές Δήμου Αλεξάνδρειας και τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας. Σκοπός της, η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Για άλλη μια φορά, οι πολίτες της Αλεξάνδρειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας συγκεντρώθηκε στα καρότσια που είχαν στηθεί στην είσοδο των συνεργαζόμενων super market της πόλης, Εξαρχόπουλος, Μασούτης, Μαρινόπουλος, Καρυπίδης, Γαλαξίας, DISCOUNT.

"Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και η Διοίκηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν για άλλη μια φορά την δράση αλληλεγγύης και ενίσχυσαν με την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας ,προσφέροντας της άγιες μέρες του Πάσχα, αγάπη και συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. 

Επίσης ευχαριστούν θερμά, τους προσκόπους Αλεξάνδρειας για την αγαστή συνεργασία τους, τα Σούπερ μάρκετ της πόλης μας Εξαρχόπουλος, Μασούτης, Μαρινόπουλος, Καρυπίδης, Γαλαξίας, DISCOUNT που συμμετείχαν στην συν διοργάνωση της δράση αλληλεγγύης “Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση” προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων δημοτών μας καθώς και το τυπογραφείο του κ. Τάτση Βασίλη για την ευγενική χορηγία του.

Οι δράσεις αλληλεγγύης ενισχύουν σημαντικά τα αποθέματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του μοναδικού θεσμοθετημένου φορέα αλληλεγγύης στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας, που στεγάζεται σε κτίριο της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου, όπου τρόφιμα, ρουχισμός και άλλα απαραίτητα είδη διαβίωσης διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες .

Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι υπόθεση όλων μας και ευελπιστούμε να συνεχίσετε να στηρίζεται την λειτουργία του" αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69