tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Το Υφάδι ευχαριστεί

Από το Υφάδι ανακοινώθηκαν τα εξής: "Τα παιδιά και οι γονείς του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες ΤΟ ΥΦΑΔΙ ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νάουσα κ. Όλγα Μπούροβα, τον καρδιολόγο κ. Μάκη Προδρομίδη, καθώς και τα στελέχη του κ. Αικατερίνη Τσούκα (επείγοντα παθολογικής), κ. Ελένη Παρηγορίδου και κ. Σταύρο Τούπο (διοικητικούς υπαλλήλους), για την άμεση ανταπόκρισή τους στις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν στα παιδιά μας, προκειμένου η ποδοσφαιρική μας ομάδα να συμμετάσχει στους πανελλήνιους εαρινούς αγώνες SPECIAL OLYMPICS, που θα γίνουν στο Λουτράκι από 18 έως 22 Απριλίου.

Η ανθρώπινη ευαισθησία με την οποία προσέγγισαν τα παιδιά μας, η εγκάρδια συμπεριφορά τους, αφαίρεσαν εξολοκλήρου κάθε ίχνος φόβου ή νευρικότητας και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Παρά τους δύσκολους καιρούς, που περνάει το νοσοκομείο μας, το μεγαλύτερο κεφάλαιό του είναι οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ιατρικοί λειτουργοί που το στελεχώνουν. Τους ευχαριστούμε θερμά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69