tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Οκτώβρη τα οικογενειακά επιδόματα

xrimata

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ θα καταβληθούν τον Οκτώβριο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας. Σύμφωνα με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, οι δικαιούχοι αναμένεται να λάβουν την τρίτη δόση του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΓΑ, ενώ θα γίνει και εξόφληση σε όσους δεν έχουν λάβει τις προηγούμενες δύο δόσεις.

Οι αιτήσεις Α21 που υποβλήθηκαν μετά τις 30/6/2014, θα ικανοποιηθούν στην πληρωμή της τρίτης δόσης για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ. Οι δικαιούχοι για τα επιδόματα, υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις, δεδομένου ότι οι αιτήσεις του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (oga.gr).

Για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων λαμβάνονται υπόψη ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων, η κλίμακα ισοδυναμίας, το ισοδύναμο εισόδημα και η εισοδηματική κατηγορία. Ως κλίμακα ισοδυναμίας ορίζεται το σταθμισμένο άθροισμα των μελών της οικογένειας. Ο ένας γονέας έχει στάθμιση 1, ο άλλος γονέας έχει στάθμιση 1/3 και κάθε εξαρτώμενο τέκνο έχει στάθμιση 1/6. Ως ισοδύναμο εισόδημα ορίζεται το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα διαιρεμένο με την κλίμακα ισοδυναμίας.

πηγή: www.agronews.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69