tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εταιρείες αποφράξεων: Επιλέξτε την κατάλληλη για κάθε δύσκολη περίπτωση

Στα περισσότερα αστικά κέντρα της χώρας είναι λογικό οι περισσότεροι να διαμένουν σε πολυκατοικίες και όχι σε μονοκατοικίες, που είναι το ιδανικό. Γι’ αυτό και τα προβλήματα υδροδότησης και αποχέτευσης συνήθως δεν αφορούν το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά αλλά το κεντρικό σύστημα της πολυκατοικίας.

Και ενώ τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν σε ένα διαμέρισμα μπορούν να επιλυθούν με τη βοήθεια ενός υδραυλικού ή ακόμη και με τη βοήθεια ενός απλού προϊόντος από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα πιο σύνθετα προβλήματα απαιτούν την παρέμβαση μιας εταιρείας αποφράξεων. Φρόνιμο είναι λοιπόν ο διαχειριστής κάθε πολυκατοικίας να έχει τη «δική του» εταιρεία, εκείνη που εμπιστεύεται περισσότερο, είτε διότι του την έχουν συστήσει είτε γιατί έχει διαπιστώσει… ιδίοις όμμασιν ότι είναι σοβαρή και κάνει καλή δουλειά. 

Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες μάλιστα έχουν διευρύνει τις δραστηριότητές τους και προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες, όπως είναι η διάθεση πετρελαίου στις πολυκατοικίες ή ακόμη και η έκδοση κοινοχρήστων. Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα χέρια των ιδιοκτητών αλλά κυρίως των διαχειριστών των πολυκατοικιών, αφού αναθέτουν μια σειρά εργασιών και καθηκόντων σε μία μόνο επιχείρηση.

Για να αναφερθούμε όμως εκτενέστερα στο βασικό έργο των εταιρειών αυτών, μια εκ των οποίων είναι και η apofraxeis24h.gr είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επισημανθεί πως ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας, από εκείνα που δεν αντιμετωπίζονται χωρίς την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Αποφράξεις φρεατίων, απομακρύνσεις ή τεμαχισμοί κορμών και κλαδιών, απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα διαμερίσματα, κυρίως υπόγεια, εκκενώσεις βόθρων και άδειασμα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες ή τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας, όσο καλή διάθεση κι αν έχουν.

Οι επιχειρήσεις αυτές πάντως προσφέρουν και απολυμάνσεις και απεντομώσεις που συμπληρώνουν και διασφαλίζουν την καλή κατάσταση και λειτουργία των σωληνώσεων και των φρεατίων ή του βόθρου, ενώ με μια μικρή χρέωση μπορεί κανείς να επιτύχει και ελέγχους όσο συχνά θέλει, για να μην τρέχει τελευταία στιγμή να επιδιορθώσει κάποιο πρόβλημα.

Όσο για το πώς θα πρέπει να επιλέξει κανείς την καλύτερη εταιρεία αποφράξεων, μια βασική αρχή που πρέπει να έχει στο μυαλό του είναι πως οι επιχειρήσεις με μεγάλο πελατολόγιο είναι πιθανότερο να είναι πιο αποτελεσματικές, κάτι που τους εξασφαλίζει όλο και μεγαλύτερη πελατεία. Πολύ σημαντικές παράμετροι είναι επίσης ο επαγγελματισμός, η άμεση και χωρίς χρονοτριβή ανταπόκριση στις κλήσεις του πελάτη, η εγγύτητα της επιχείρησης με το διαμέρισμα ή την πολυκατοικία και βέβαια το κόστος των εργασιών, που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνά το πενηντάρικο για τις απλές περιπτώσεις (λεκάνες, σιφόνια), ενώ στις πιο περίπλοκες το κόστος μοιράζεται μεταξύ των ενοίκων ή των ιδιοκτητών.

Για να μην έχει λοιπόν κανείς το άγχος και την έγνοια σε ποιον θα απευθυνθεί αν παρουσιαστεί πρόβλημα είτε στο διαμέρισμά του είτε στην πολυκατοικία του, αρκεί να κάνει μια ολιγόλεπτη έρευνα στο Διαδίκτυο, να δει τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε επιχείρηση αποφράξεων και να επιλέξει εκείνη που τον συμφέρει οικονομικά. Έτσι όταν παρουσιαστεί μια δύσκολη κατάσταση θα είναι ενήμερος για το τι πρέπει να γίνει, αλλά και δεν θα πέσει έξω στον οικογενειακό του προϋπολογισμό ή στον «κουμπαρά» της πολυκατοικίας όπου μένει.

Πηγή πληροφοριών: ekkenoseis-vothron.eu

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69