tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η κίνηση του Μητροπολίτη

Ανακοινώθηκε από την Μητρόπολη του πρόγραμμα του Μητροπολίτη. Σύμφωνα με αυτό ο Μητροπολίτης:

Την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού.

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.  

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα. 

Την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου το πρωί θα τελέσει την τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.  


Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας και θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στα προπύλαια του Ιερού Ναού και εν συνεχεία θα ιερουργήσει στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.


Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69