tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κάτοικοι του Κλειδίου και της Αλεξάνδρειας καθάρισαν τις εκβολές του Λουδία

Με τη συμμετοχή κατοίκων του Κλειδίου και της Αλεξάνδρειας, τοπικών συλλόγων, αλλά και της 3ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ο πρώτος εθελοντικός καθαρισμός στο πλαίσιο της 6ης Εκστρατείας Εθελοντικών Καθαρισμών του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού.

loudias katharism2

Το ραντεβού δόθηκε στις εκβολές του Λουδία, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, για να καθαριστεί το παράκτιο τμήμα. Στο κομμάτι αυτό συγκεντρώνονται πολλά πλαστικά σκουπίδια που ξεβράζονται από τη θάλασσα, αλλά και πολλά δίχτυα που προέρχονται από τις μυδοκαλλιέργειες.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας, την Τοπική Κοινότητα Κλειδίου και με τη συμμετοχή τοπικών ομάδων και συλλόγων, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Φίλιππος, η Ομάδα Εθελοντών Κλειδίου, η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Αλεξάνδρειας και η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Δήμου Αλεξάνδρειας.

“Για άλλη μία φορά κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε και να απομακρύνουμε από το φυσικό περιβάλλον δεκάδες μαύρες σακούλες γεμάτες με σκουπίδια! Ευχαριστούμε το Δήμο Αλεξάνδρειας και την Τοπική Κοινότητα Κλειδίου για την συνεργασία!”, αναφέρει ο Φορέας Διαχείρισης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69