tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης

Την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες έχει αναλάβει ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: "Μετά από έκτακτη σύσκεψη που διεξήχθη στην Δημοτική αίθουσα του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 16 Μαρτίου 2016 από την Δημοτική αρχή, ενημερωθήκαμε για το πλέον επίκαιρο θέμα το προσφυγικό. Στην παραπάνω σύσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί φορείς του Δήμου Αλεξάνδρειας ανάμεσα τους και ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης & Περιχώρων μας έγινε γνωστό η δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία και την προθυμία να συμμετάσχετε σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και μετά από παρότρυνση αρκετών συγχωριανών και με απόφαση του ΔΣ, αναλαμβάνουμε την εκστρατεία βοήθειας για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (για τα παιδιά), για να απαλύνουμε τον πόνο ιδίως των μικρών παιδιών που έχουν εγκλωβιστεί με τις οικογένειές τους και αναγκάζονται να ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Γι΄αυτό ζητούμε τα παρακάτω:

Για τα νεογνά και βρέφη χρειάζονται:
● Πάνες
● Μωρομάντηλα
● Βρεφικό γάλα (σκόνη)
● Ρυζάλευρο
● Βρεφικές Κρέμες (σκόνη)
● Έτοιμες βρεφικές τροφές

Για τα παιδιά κάθε ηλικίας χρειάζονται:
● Χαρτί υγείας
● Ατομικοί χυμοί
● Κρουασάν
● Μπισκότα ΟΧΙ με σοκολάτα ή κρέμα
● Κριτσίνια /Κράκερ/Φρυγανιές

Άλλα είδη
● Μπιμπερό, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια και οδοντόβουρτσες), αδιάβροχα για παιδιά.
● Παιχνίδια και ρούχα.

Παρακαλούμε οι προσφορές σας να περιοριστούν αυστηρά στα παραπάνω είδη γιατί μόνο αυτά θα γίνονται δεκτά. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε για μια ακόμη φορά δίπλα στην προσπάθειά μας αυτή και σας βεβαιώνουμε ότι ακόμα και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύτιμη. Για την ομαλή λειτουργία των παραπάνω οι προσφορές σας θα γίνονται δεκτές τις παρακάτω ημέρες και ώρες :Δευτέρα 19:30-21:30, Τετάρτη 18:00-19:00, Παρασκευή 19:00-22:00, Σάββατο17:00-19:00 στην αίθουσα του ομίλου.

Στην Περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να μεταφέρει την προσφορά του παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας για να το αναλάβουμε εμείς.
Μέσα στη τεράστια κρίση που βιώνουμε, χρειάζεται να παραμείνουμε άνθρωποι. Για οποιαδήποτε δυνατότητα βοήθειας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69